• Telefon : (+40) 723 284 285 / (031) 421 54 99
title_5d7ed6e1039e16401941401568593633
title_5d7ed6e103a3c20292090051568593633
title_5d7ed6e103a9219067509821568593633
title_5d7ed6e103ae82372564761568593633
 

 

Categorii produse

Politica de confidentialitate

UNIQUE PROMO SRL-D  denumita mai departe UNIQUE PROMO, in calitate de autor, proprietar, administrator al www.uniquepromo.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de comenzi.

INFORMATII DE NATURA FOARTE PERSOANALA
UNIQUE PROMO nu doreste sa colecteze informatii de natura foarte personala (cum ar fi informatiile asupra opiniilor politice, apartenenta religioasa sau date legate de sanatate sau viata sexuala) prin intermediul acestui website. Daca UNIQUE PROMO va dori sa colecteze astfel de date, vi se va solicita acordul în acest sens. Va rugam sa retineti ca, în cazul în care veti furniza pentru UNIQUE PROMO informatii de natura foarte personala care nu au fost solicitate, sunteti de acord cu utilizarea acestor informatii conform celor descrise mai sus.

„COOKIES”
UNIQUE PROMO poate colecta si analiza informatii legate de utilizarea acestui web-site, inclusiv numele de domeniu, numarul de vizitari, paginile vizitate, site-urile vizitate anterior sau ulterior si durata sesiunilor. Aceste informatii pot fi colectate prin folosirea de „cookies”. Un „cookie” este un fisier text de volum mic, plasat pe hard-discul dvs. de catre serverul paginii web. Puteti sa decideti daca doriti sau nu sa folositi „cookies”, prin modificarea setarilor browser-ului dvs. Un „cookie” va face utilizarea acestui site mai rapida si mai facila.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, UNIQUE PROMO are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

UNIQUE PROMO se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului UNIQUE PROMO, prin efectuarea de comenzi la produse/servicii, prin completarea formularului de comanda, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:
– dreptul la informare (art.12)
– dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
– dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
– dreptul de opozitie (art.15);
– dreptul de a fi supus unei decizii individuale (art.17);
– dreptul de a se apresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de UNIQUE PROMO in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

DACA NU DORITI CA DATELE DUMNEAVOASTRA SA FIE COLECTATE VA RUGAM SA NU NI LE FURNIZATI.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricand acest lucru la urmatoarea adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

SCOPUL COLECTARII DATELOR:
Atunci cand ne furnizati datele cu caracter personal, UNIQUE PROMO le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:

– pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra;
– pentru a va confirma prodúcele/serviciile pe care le-ati achizitionat in sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la aceste produse/servicii (eventuale modificari de periodicitate/intarzieri in aparitie etc);
– transmiterii de oferte
– transmiterea datelor cu caracter personal partenerilor contractuali ai UNIQUE PROMO
poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale UNIQUE PROMO si ale site-ului www.uniquepromo.ro; actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci cand UNIQUE PROMO este solicitat sa furnizeze date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii stricte a obiectului solicitarii.

COLECTAREA DE DATE CU CARACTER PERSONAL
Suplimentar fata de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe site-ul www.uniquepromo.ro implica:

– efectuarea de cereri de oferta on-line pe site-ul  www.uniquepromo.ro necesita furnizarea informatiilor solicitate si marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.

Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul www.uniquepromo.ro, prin formulare de comanda in urmatoarele scopuri:

– asigurarea serviciilor sau produselor achizitionate de dumneavoastra
–  facturarii produselor/serviciilor comandate de dumneavoastra;

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigi/dispute privind fraudele, institutiilor abilitate.

UTILIZAREA DATELOR STATISTICE SI A DATELOR ANONIME

UNIQUE PROMO poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:

– realizarii de rapoarte / analize;
– realizarii de informari in scopuri proprii;

FRAUDA

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI UNIQUE PROMO, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL UNIQUE PROMO VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE AU INCERCAT ACEST FAPT, SAU CARE EXPLOATEAZA ERORI ALE APLICATIEI.

LITIGII
Orice litigiu aparut intre Clienti si UNIQUE PROMO va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

CLAUZA DE EXONERARA DE RASPUNDERE
PREVEDERI GENERALE
Accesand aceasta pagina web, sunteti de acord cu prevederile prezentei Clauze. În cazul vreunui conflict între termenii si conditiile unor anumite produse si servicii si aceasta Clauza, conditiile specifice respectivelor produse si servicii vor prevala.

UTILIZAREA SITE-ULUI http://www.uniquepromo.ro
Informatiile furnizate pe sau prin aceasta pagina web nu trebuie folosite ca substituent pentru nici o forma de consultanta. Deciziile luate pe baza acestor informatii vor fi luate pe contul si riscul dvs.

Cu toate ca, UNIQUE PROMO intentioneaza sa ofere informatii precise, complete si actualizate, care au fost obtinute din surse considerate de încredere, UNIQUE PROMO nu ofera garantii sau certitudinea expresa sau implicata, cu privire la faptul daca informatiile furnizate pe sau prin prezentul website sunt precise, complete sau actualizate.

UNIQUE PROMO nu certifica si nici nu garanteaza faptul ca acest web-site functioneaza fara erori sau întreruperi.

Nu este permisa utilizarea acestui web-site într-un mod care ar împiedica folosirea acestuia de alti utilizatori Internet, care ar putea duce la periclitarea/punerea în pericol a functionarii acestui web-site si/sau care afecteaza informatiile furnizate pe sau prin acest web-site sau a software-ului pe care se bazeaza.

PROPRIETATE INTELECTUALA
UNIQUE PROMO, sau proprietarul relevant îsi pastreaza toate drepturile (inclusiv de drept de autor, marci înregistrate, brevete, ca si orice alte drepturi de proprietate intelectuala) referitor la toate informatiile furnizate prin sau pe acest website (inclusiv toate textele, elementele grafice si logotipurile). 

Nu aveti dreptul a copia, descarca, publica, distribui sau reproduce în nici un fel informatiile continute pe aceasta pagina web, sub nici o forma, fara aprobarea prealabila scrisa din partea UNIQUE PROMO sau fara aprobarea corespunzatoare a proprietarului. 

Cu toate acestea, puteti tipari si /sau descarca informatii continute în aceasta pagina web, pentru uzul dvs. personal. Legaturile catre pagina web a UNIQUE PROMO nu sunt permise fara aprobarea prealabila scrisa.

COMUNICARI ON-LINE
Mesajele pe care le transmiteti catre UNIQUE PROMO prin e-mail ar putea sa nu fie securizate. UNIQUE PROMO va recomanda sa nu transmiteti informatii confidentiale catre UNIQUE PROMO prin e-mail. Daca va hotarâti sa trimiteti orice mesaj catre UNIQUE PROMO prin e-mail, dvs. acceptati riscul ca respectivul mesaj sa fie interceptat, folosit necorespunzator si modificat de catre o terta parte.

EXCLUDEREA RASPUNDERII
Nici UNIQUE PROMO, nici agentii sau subcontractorii acesteia nu vor raspunde pentru nici o dauna directa, indirecta, speciala, incidentala, consecventiala, punitiva sau exemplara, inclusiv, dar fara a se limita la pierderi financiare, profituri pierdute sau încalcarea imaginii de marca (chiar daca UNIQUE PROMO a fost avertizata cu privire la aceasta posibilitate) survenite în orice mod, dar fara a se limita la 
(i) orice deficiente, virusi sau alte defectiuni produse vreunui echipament sau software, în legatura cu accesul la acest web-site 
(ii) informatia furnizata în acest web-site, 
(iii) interceptarea, modificarea sau folosirea necorespunzatoare a informatiilor transmise catre UNIQUE PROMO sau transmise catre dvs., 
(iv) functionarea sau lipsa de disponibilitate a acestui web-site, 
(v) utilizarea necorespunzatoare a acestui web-site, 
(vi) pierderea datelor, 
(vii) descarcarea sau utilizarea altor produse software puse la dispozitie prin acest web-site, sau 
(viii) pretentii ale tertilor cu privire la utilizarea acestui web-site.

Excluderea raspunderii se realizeaza totodata în beneficiul directorilor si angajatilor UNIQUE PROMO.

LEGISLATIA APLICABILA
Acest web-site si Clauza de eliberare de raspundere vor fi guvernate si interpretate conform legislatiei României. Toate disputele care rezulta din, sau în legatura cu prezenta Clauza for fi transmise spre solutionare exclusiva catre instantele din România.

MODIFICARI
UNIQUE PROMO îsi rezerva dreptul de a modifica informatiile furnizate pe sau prin acest web-site, inclusiv termenii acestei Clauze, în orice moment, fara preaviz. Este recomandabil sa revedeti informatiile furnizate pe sau prin acest web-site, inclusiv termenii acestei Clauze, în mod periodic, pentru a constata modificarile.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Data actualizarii: 05.09.2019

Contact

Ai in gand o campanie de promovare dar ai nevoie de sprijin ?

  • Calea Ferentari nr 76A, sector 5, Bucuresti
  • 0723 284 285 / 031 421 54 99
  • 031 421 54 99
Top
UNIQUE PROMO SRL utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Te informam ca ne-am actualizat politicile pentru a integra in acestea si in activitatea curenta a UNIQUE PROMO SRL cele mai recente modificari propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Inainte de a continua navigarea pe website-ul nostru te rugam sa aloci timpul necesar pentru a citi si intelege continutul Politicii de Cookie și al Politicii de Confidențialitate. Prin continuarea navigarii pe website-ul nostru confirmi acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totusi că poți modifica în orice moment setarile acestor fisiere cookie urmand instructiunile din Politica de Cookie
AM INTELES SI SUNT DE ACORD